Maak kennis met 11 nieuwe kleuren die deel worden van het karakteristieke Farrow & Ball palet.

De 11 nieuwe kleuren zijn geïnspireerd door momenten van vreugde, comfort en verfrissing om het decoreren van het huis, van binnen en van buiten, tot een plezier te maken. Deze veelzijdige nieuwe tinten zijn de eerste toevoegingen aan de populaire Farrow & Ball kleurenkaart in vier jaar en variëren van een levendig vlammend rood tot en heel delicaat roze. Hun kenmerkende rijkheid, diepte en buitengewone reactie op licht maken hen onmiskenbaar Farrow & Ball.

Wij hebben sample blikjes te koop van alle kleuren. Voor slechts € 9,50 test je jouw favoriete kleur thuis uit!

BAMBOOZLE

De naam van deze vuurrode tint werd oorspronkelijk gebruikt om het bedrog van piraten aan te duiden. Boordevol boekaniersgeest is deze tint perfect om elke kamer op te vrolijken.

STIRABOUT

Deze aardse tint met een grijze ondertoon is geïnspireerd op de voedzame pap die al vele eeuwen zo geliefd is in lerland. Een lichtere verse van het zandkleurige Jitney.

WINE DARK

Deze spirituele kleur, geïnspireerd door de middernachtelijke hemel, is vernoemd naar de term die Homerus gebruikte om de zee te beschrijven en is perfect om een intieme ruimte te creëren.

TAILOR TACK

Deze charmante kleur, de lichtste en meest delicate van onze roze tinten, is die van het naaigaren dat in Haute Couture ateliers worden gebruikt.

HOPPER HEAD

Deze kleur zit tussen Railings en Down Pipe in en is geïnspireerd op de fraai vormgegeven ijzeren bakken die worden gebruikt om regenwater op te vangen aan de bovenkant van een regenpijp.

EDDY

Deze kleur, genoemd naar de ronddraaiend stromingen die buitenzwemmers als natuurlijke jacuzzi gebruiken, is een lichtere tint dan French Gray – of een groener alternatief voor Cromarty.

TEMPLETON PINK

En historisch aandoend roze, ontwikkeld voor de eetkamer van Templeton House ter compensatie van de mooie Wedgwood plaquettes gemaakt ter herinnering aan een vroegere eigenaar

SELVEDGE

Een lichtere versie van De Nimes, genoemd naar het zeer gewaardeerde denim geweven op schietspoel weefgetouwen om gesloten randen te verkrijgen.

KITTIWAKE

Een zuiver koel blauw geïnspireerd door de vleugels van luidruchtige zeevogels in fel zonlicht. Deze kleur zit tussen Parma Gray en Lulworth Blue in.

WHIRLYBIRD

Deze zachtere versie van Breakfast Green is geïnspireerd door de gevleugelde, papierachtige zaden waar veel speelse jonge tuiniers en natuurliefhebbers van houden.

BEVERLY

Een helder middengroen, genoemd ter ere van en vriendelijk een grootmoedig lid van ons Farrow & Ball team dat helaas niet meer onder ons is.