Meubels

De Heksenbal levert meubels in een goede prijs-kwaliteitverhouding en met het juiste zitcomfort. De maatvoering wordt eventueel op verzoek aangepast zodat u ook echt lekker zit.

Hannah: “Tegenwoordig wil men vaker wat anders in het interieur. Ik adviseer in dat geval banken met een neutrale basisbekleding die passen bij de leefstijl. De functionaliteit staat altijd voorop. Met mooie woonaccessoires stijl ik het geheel dan af, als je die per seizoen wisselt creeer je steeds een andere sfeer. Regelmatig kom ik tegen dat favoriete zitmeubelen nog voldoen, dan bereik je door het vervangen van de bestaande stoffering door iets actueels meteen een hedendaagse uitstraling. En dat gebeurt steeds meer.”

Stoffen en behang

De Heksenbal is dealer is dealer van een groot aantal internationale topmerken in stoffen en behang. Die keuze verzekert u van exclusiviteit en kwaliteit.

Hannah: “De aparte kleurinstellingen en rijke valling die zijn zo kenmerkend voor betere stoffen, je herkent dat meteen in een interieur. Je schaft het dan ook aan voor jaren en het betaalt zich zeker terug. Voor een gezin  met meerdere kinderen adviseer ik zeker geen kwetsbare luxe stoffen, maar zet ik wel hetzelfde sfeertje neer door het te verwerken in kussens, lampenkappen of footstools. Zo blijf je ook binnen een budget als dat nodig is.”

Hannah: “Behang is een echte sfeermaker. Als het interieur al staat geeft behang simpelweg net iets meer. Je kunt het vergelijken met het effect van gevoerde of ongevoerde gordijnen. Meerdere fabrikanten leveren bijpassende verf bij de behangcollectie, zo stem je kleur in het interieur optimaal op elkaar af: de finishing touch.”

Verlichting

Bij de Heksenbal zijn op bestelling vele lampenkappen in verschillende vormen en in een uitgebreid stoffenaanbod mogelijk. Maar ook voor bijzondere kroonluchters en een exclusief buitenlandse verlichtingscollectie bent u hier aan het goede adres.

Hannah: “Verlichting is meestal een sluitstuk op het budget, maar zeker net zo belangrijk als stoffering. Meestal maak ik een lichtplan zodat ik samen met de opdrachtgever kan zien waar er algemene verlichting, sfeerverlichting of specifieke werkverlichting nodig is. De juiste verlichting is inderdaad het verschil tussen dag en nacht in een interieur.”

Vloeren, karpetten en traplopers

De Heksenbal levert o.a. karpetten en traplopers. Alles op maat gemaakt in diverse uitvoeringen passend bij uw vloer.

Hannah: “Een mooi tapijt versterkt een interieur. Als een puzzel vallen alle losse onderdelen daardoor als het ware in elkaar. Tegenwoordig werk ik veel met verschillende poolhoogtes en tapijten, voornamelijk in natuurlijke materialen zoals 100% wol, wolzijde of robuust sisal. Een absolute must is hoogwaardige kwaliteit, alleen dan heeft het de juiste uitstraling die de rest van het interieur ondersteunt of versterkt.”