Meubels

De Heksenbal levert meubels in een goede prijs-kwaliteitverhouding en met het juiste zitcomfort. De maatvoering wordt eventueel op verzoek aangepast zodat u ook echt lekker zit.

Hannah: “Tegenwoordig wil men vaker wat anders in het interieur. Ik adviseer in dat geval banken met een neutrale basisbekleding die passen bij de leefstijl. De functionaliteit staat altijd voorop. Met mooie woonaccessoires stijl ik het geheel af.  Als je die per seizoen wisselt creëer je steeds een andere sfeer. Als de meubels nog in goede staat zijn dan stofferen we deze met een mooie stof en dan kunnen ze weer een paar jaren mee.”

Stoffen en behang

Bij de Heksenbal vind je een groot aantal internationale topmerken in stoffen en behang. Alles zeer exclusiviteit en van zeer goede kwaliteit.

Hannah: “De aparte kleurinstellingen en rijke valling die zijn zo kenmerkend voor betere stoffen, je herkent dat meteen in een interieur. Je schaft het dan ook aan voor jaren en het betaalt zich zeker terug. Voor een gezin  met meerdere kinderen adviseer ik zeker geen kwetsbare luxe stoffen, maar zet ik wel hetzelfde sfeertje neer door het te verwerken in kussens, lampenkappen of footstools. Zo blijf je ook binnen een budget als dat nodig is.”

Hannah: “Behang is een echte sfeermaker. Als het interieur al staat geeft behang simpelweg net iets meer. Je kunt het vergelijken met het effect van gevoerde of ongevoerde gordijnen. Meerdere fabrikanten leveren bijpassende verf bij de behangcollectie, zo stem je kleur in het interieur optimaal op elkaar af: de finishing touch.”

Verlichting

Ben je op zoek naar een bijzondere lampenkap? Wil je een lampenkap in dezelfde stof als je gordijnen? Of in lijn met je behang? Wij werken samen met verschillende leveranciers en kunnen veel lampenkappen speciaal laten maken. Ook voor bijzondere kroonluchters en een exclusief buitenlandse verlichtingscollectie bent je hier aan het goede adres.

Hannah: “Verlichting is meestal een sluitstuk op het budget, maar zeker net zo belangrijk als stoffering. Meestal maak ik een lichtplan zodat ik samen met de opdrachtgever kan zien waar er algemene verlichting, sfeerverlichting of specifieke werkverlichting nodig is. De juiste verlichting is inderdaad het verschil tussen dag en nacht in een interieur.”

Vloeren, karpetten en traplopers

De Heksenbal levert ook karpetten en traplopers. Alles op maat gemaakt in diverse uitvoeringen passend bij jouw vloer.

Hannah: “Een mooi tapijt versterkt een interieur. Als een puzzel vallen alle losse onderdelen daardoor als het ware in elkaar. Tegenwoordig werk ik veel met verschillende poolhoogtes en tapijten, voornamelijk in natuurlijke materialen zoals 100% wol, wolzijde of robuust sisal. Een absolute must is hoogwaardige kwaliteit, alleen dan heeft het de juiste uitstraling die de rest van het interieur ondersteunt of versterkt.”