Farrow & Ball introduceert de The California Collection by Kelly Wearstler. Kelly is een Amerikaanse designer die voor welke ruimte een meerlagige zintuigelijke ervaring samenstelt, verkend middels juxtapositie van kleur en vorm. Met een eerbetoon aan geschiedenis, locatie en architectuur, verlegt Wearstler de grenzen en stelt de bestaande regels aan de kaak.In deze prachtige nieuwe collectie vind je 8 met zon doordrenkte kleuren, gecreëerd door Kelly en handgemaakt door Farrow & Ball. Verkrijgbaar in Estate Emulsion, Modern Emulsion, Estate Eggshell en Modern Eggshell.Bij de Heksenbal koop je gemakkelijk een sample blikje van deze 8 prachtige kleuren, om zo te bepalen welke tint het beste bij jouw interieur past.

Wij hebben sample blikjes te koop van alle 8 de kleuren . Voor slechts €12 test je jouw favoriete kleur thuis uit!

Salt

Een helder, scherp wit dat doet denken aan de ziltige lucht die door de Pacifische Oceaan wordt aangevoerd en de delicate kristallijne laag die hij achterlaat.

Faded Terracotta

De unieke kleur van terracotta potten en tegels, tot een bleke tint gebakken in de Califonische zon. Een kalme tint, gekenmerkt door zachtheid en warmte.

Palm

Dit frisse groen is een liefdesbrief aan de iconische palmbomen verspreid over de skyline van LA. Het heeft een onverzadigde kwaliteit, alsof het altijd wordt gezien in het heldere, felle licht waar Californië om bekend staat.

Sand

Een warm wit met diepgang, deze veelzijdige neutrale tint roept beelden op van Malibu met zijn stranden van fijn zand en zijn hoge landtongen vol natuurlijke bebossing en getextureerde lijnen.

Tar

Weerspiegeld de gebroken zwarte tint van met de zon doordrenkt asfalt in de woestijn, deze diepe en toch behouden neutrale kleur is zacht genoeg om een hele kamer mee aan te kleden.

Hazy

Dit gedempte blauwgrijs is geïnspireerd op de marinelaag die dromerige mistbanken landinwaarts stuwt, het brengt het verfrissende gevoel aan van de vroege ochtend aan de kust.

Citrona

Geïnspireerd op de citroenbomen die floeren onder Californisch klimaat en temperaturen, deze zachtere citroentint is een aardachtige, eigentijdse interpretatie van een ware Chartreuse.

Stoke

Een echt, moeiteloos grijs om kracht, structuur en helderheid toe te voegen aan elk palet – precies zoals het doet voor het landschap in de steden en op bewolkte dagen.