F & B onderscheidende kwaliteit in kleur, duurzaamheid en milieuvriendelijk

De uiterst gepigmenteerde verf en het handgemaakte behang reageren buitengewoon op alle soorten licht en leveren een unieke diepte in kleur en kwaliteit van afwerking die de muren tot leven brengt. De rijke mix van pigmenten in onze kleuren creëren een levendigheid in elke kamer van het huis. 

Van subtiele neutrale kleuren en gedempte pastelkleuren tot levendige accenten en rijke donkere tinten, elk van onze 132 kleuren is met zorg samengesteld. De 132 kleuren zijn verkrijgbaar in een volledig assortiment duurzame binnen- en buitenverfafwerkingen. Van de kenmerkende mat Estate Emulsion tot de hoogglans Full Gloss wordt iedere productie van verf en behang uitvoerig getest voor het mooiste resultaat en een zo lang mogelijke duurzaamheid van onze producten. (lees meer naar pagina inspiratie)

Farrow and Ball verf op waterbasis is geurarm, milieuvriendelijk en veilig voor u en uw gezin in elke kamer van het huis. Van de recyclebare verfblikken tot de verantwoorde productie, zorgen ervoor dat de verven en papier zo vriendelijk mogelijk zijn voor de omgeving en het milieu. (lees meer naar pagina milieuvriendelijk)

Website Farrow & Ball

Colour Consultant

Of je nu een rustgevend en neutraal kleurenschema wilt creëren of een gedurfd statement wilt maken, het kiezen van de perfecte kleur is vaak niet eenvoudig. Hannah Flipse is officieel Colour Consultant van Farrow & Ball. Zij komt op afspraak bij je thuis om samen het mooiste resultaat te bereiken. Hierbij wordt rekening gehouden met de lichtinval, ruimtelijke indeling, bestaande elementen en jouw persoonlijk smaak. Lees meer…

Winkel, gratis kleurkaarten en kleuradvies

De Heksenbal is officieel advies- en verkooppunt van Farrow & Ball verf en behang. In de winkel bieden wij u het hele assortiment van de 132 kleuren binnen- en buitenverf, de behangboeken en adviseren wij over de kleurmogelijkheden en de producten. 

Hannah Flipse