De Farrow & Ball Colour Consultant thuis 

Of je nu een rustgevend, neutraal kleurenschema wilt creëren of een gedurfd statement wilt maken, het kiezen van de perfecte kleur is vaak niet eenvoudig. Hannah Flipse is officieel Colour Consultant van Farrow & Ball. Zij komt op afspraak bij je thuis om samen een mooi kleurenplan te maken. Hierbij wordt rekening gehouden met de lichtinval, ruimtelijke indeling, bestaande elementen en jouw persoonlijk smaak.

“Als F&B Colour Consultant ben ik speciaal opgeleid door Farrow & Ball om een op maat gemaakt en persoonlijk kleuradvies te geven. Door mijn uitgebreide kennis van het F& B kleurenpalet en behangcollecties maak ik een persoonlijk kleurenschema en geef ik advies voor iedere woonstijl.”

Maak gemakkelijk een afspraak via het contactformulier, telefonisch (035-624 5514) of via de website www.farrow-ball.com 

WAT IS ER BIJ DEZE SERVICE INBEGREPEN?

  • Farrow & Ball Colour Consultant – €200 (exclusief 21% BTW) per uur.
  • Een consult duurt minimaal een uur. Mocht je extra tijd willen reserveren dan zullen wij per 30 minuten een bedrag in rekening brengen.
  • Een consultant kan per uur advies geven voor ongeveer vier kamers, dit is uiteraard afhankelijk van de complexiteit en de grootte van de vertrekken.
  • Het is mogelijk dat er reiskosten in rekening worden gebracht afhankelijk van de afstand die de Farrow & Ball Colour Consultant moet reizen vanaf zijn/haar adres.
  • Na het consult ontvangt u een geschreven specificatie met gegevens betreffende aanbevolen kleurschema’s, behangdessins en finishes.

Inspiratie