De Farrow&Ball Color Consultant bij u thuis 

Of u nu een rustgevend, neutraal kleurenschema wilt creëren of een gedurfd statement wilt maken, het kiezen van de perfecte kleur is vaak niet eenvoudig. Hannah Flipse is officieel Colour Consultant van Farrow and Ball. Zij komt op afspraak bij u thuis om samen met u het mooiste resultaat te bereiken. Hierbij wordt rekening gehouden met de lichtinval, ruimtelijke indeling, bestaande elementen en uw persoonlijk smaak om u te inspireren en u te voorzien van het beste kleuradvies.

Als F&B Colour Consultant ben ik speciaal opgeleid door Farrow and Ball om u een op maat gemaakt en persoonlijk kleuradvies te geven. Door mijn uitgebreide kennis van het F& B kleurenpalet en behangcollecties maak ik voor u een persoonlijk kleurenschema en geef ik decoratief advies voor iedere woonstijl. U kunt een afspraak met mij maken via het contactformulier, telefonisch (035-624 5514) of via de website www.farrow-ball.com 

WAT IS ER BIJ DEZE SERVICE INBEGREPEN?

  • Farrow & Ball Colour Consultant – €200 (exclusief 21% BTW) per uur.
  • Een consult duurt minimaal een uur. Mocht u extra tijd willen reserveren dan zullen wij per 30 minuten een bedrag in rekening brengen.
  • Een consultant kan per uur advies geven voor ongeveer vier kamers, dit is uiteraard afhankelijk van de complexiteit en de grootte van de vertrekken.
  • Het is mogelijk dat er reiskosten in rekening worden gebracht afhankelijk van de afstand die de Farrow & Ball Colour Consultant moet reizen vanaf zijn/haar adres.
  • Na het consult ontvangt u een geschreven specificatie met gegevens betreffende aanbevolen kleurschema’s, behangdessins en finishes.

Inspiratie